Wijnand’s catering

18 t/m 20 december I Besloten Kies-je-eigen-kerstpakket markt

Kies-je-eigen-kerstpakket markt
Wanneer de maand december van start gaat, komen de eindejaarsdagen in zicht maar tevens ook de kerststress. Al het zakelijke dient te worden afgesloten en de medewerkers moeten worden bedankt voor hun inzet. In alle hectiek van deze maand, zorgen onze sfeermakers voor dé oplossing! Laat uw medewerkers zelf een kerstpakket samenstellen tijdens de kies-je-eigen-kerstpakket markt. Hét evenement voor uw bedrijf met meer dan 12 verschillende standhouders.

Kies voor een ontzorgende en fantastische afsluiting van het jaar. Combineer deze unieke en gezellige markt met een kerstborrel en/of diner in een van onze sfeervolle locaties! Laat u verrassen door onze sfeermakers en organiseer een onvergetelijke kerstborrel of diner.

Standhouders
Er zijn maar liefst 12 standhouders aanwezig met onwijs leuke producten en gadgets! De standhouders zijn onze lokale winkeliers en ook het Goede doel Atelier PaspARToe is aanwezig met mooie producten. Voor ieder is er wat leuks te verkrijgen op onze kerstmarkt. Denk hierbij aan woonaccessoires, schoonheidsproducten, men’s fashion, Tassen en Sjaals, fair trade cadeaus, cadeaubonnen, kaas, bonbons, noten & wijn, keramiek en nog veel meer!

Neem contact met ons op!
Lijkt de Kies-je-eigen-kerstpakket markt echt iets voor u en uw personeel? Stuur dan een e-mail naar info@wijnandvandelft.nl of bel naar 0416 37 3434. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Alle standhouders op een rij:

 1. Atelier PaspARToe (Goed doel met Kaarsen en Keramiek)
 2. La Belleza Kim (Janzen producten)
 3. UM-label (Woonaccessoires)
 4. Hebbeh (Handgemaakte sieraden & accessoires)
 5. Wear-it (Men’s fashion)
 6. Tas Enzo (Tassen & Sjaals)
 7. YANN (Woonaccessoires)
 8. Maison KOOS (Duurzame lifestyle)
 9. Wereld Winkel (Fair trade cadeau’s)
 10. Vuurwerk bedrijf (Cadeaubonnen)
 11. Van Herpt (Kaas, bonbons, noten & wijn)
 12. Tudo Taste (Portugees aardewerk & food art)
 13. Mailux (Comfortabele slaapkussens)
 14. Drankenhandel (Speciaalbieren, drank & Wijnen)

 

 

 


Nieuws


Inschrijven nieuwsbrief
Partycentrum Wijnand van Delft Herberg De Drie Linden Grote BBQ